Etappe 3 - Reisverslag uit Namen, België van Maarten Rooijers - WaarBenJij.nu Etappe 3 - Reisverslag uit Namen, België van Maarten Rooijers - WaarBenJij.nu

Etappe 3

Door: fietsjeookterug

Blijf op de hoogte en volg Maarten

23 Augustus 2010 | België, Namen

Maandag 23-08-10
Etappe 3
Leuven - Namen (Namur) 65 km. (262 - 327 km.)
via: Hoegaarden
Nat, veel wind en fris. In Namen droog.

:SMS update:: 23 augustus 2010 :
Ah mei, natte kaseien stroken...

:SMS update:: 23 augustus 2010 :
14.15 arrivee en Namur. Nous restons ici. Nous avons trouve une chambre avec sauna et jacuzzi pour une prix d'ami (vriendenprijsje). De afstand vandaag was 65 km, een bescheiden etappe. Veel wind en redelijk wat buien gehad. De route was verder prima met een mooi aangelegd fietspad langs een oude spoorlijn met veel groen. Had ook veel beschutting.

:SMS update:: 23 augustus 2010 :
We zijn nu wel in Wallonië dus we kijken wel erg uit voor de kelders...gelukkig zitten wij op de 3e verdieping. Rein is gisteren aangekomen in Leuven fietst vandaag en morgen mee en heeft het prima gedaan vandaag. Hij moet wel op Waals grond gebied blijven want hij moet woensdag ochtend met de trein terug uit Belgie. Komt goed. Wallonië heeft iets apparts en dat wordt versterkt als het regent. Wel leuk is dat je na 2.5 dag fietsen over moet naar het frans en dat zal voorlopig ook wel even zo blijven.

Tot zover etappe 3 !