Rustdag - Reisverslag uit Toul, Frankrijk van Maarten Rooijers - WaarBenJij.nu Rustdag - Reisverslag uit Toul, Frankrijk van Maarten Rooijers - WaarBenJij.nu

Rustdag

Door: fietsjeookterug

Blijf op de hoogte en volg Maarten

28 Augustus 2010 | Frankrijk, Toul

Zaterdag 28-8-2010

Toul 0 km
Zonnig met af en toe een spettertje

Steven is jarig en vanochtend al samen wat leuke dingen gedaan en we gaan zo bowlen! Ik ben even de Mediatheque ingedoken om achter de PC het verslag wat bij te werken en enkele foto's te plaatsen, Internet cafes bestaan hier niet...

Bedankt voor jullie vele en leuke reacties ! Chiel ik ben niet via Givet FR binnen gekomen, maar iets oostelijker, via Orval in Belgie. De eerste grotere plaats in FR is dan Montmedy. Dit gebied de Lorraine (Lotharingen) is ook redelijk ontvolkt ! Veel koolzaadvelden en kleine dorpjes waar veel dicht en verlaten is. Maar naar het Zuiden moet het steeds beter worden. Heb ook wat fotos geplaatst, kijk maar eens rond. Tot later !!

• 28 Augustus 2010 - 14:29

Celinskie:

Hee papskie,
    We gaan zo bowlen en ik heb er zin in !!!
    En steven is today jarig!!! (daarom zijn we ook hier :) )
    xxxxxxxxxxxxxxx mongelskie :) :-)

• 28 Augustus 2010 - 14:31

Celinskie:

:):):):):):):)
    :):):):):):):)
    coole he??

• 28 Augustus 2010 - 15:34

Carla:

Steven, van harte gefeliciteerd!!
    En geniet nog maar even gezellig van elkaar dit weekend. Vanaf volgende week zal je het echt alleen moeten doen Maarten. Maar.. je gaat vast het goede weer tegemoet. SUC6

• 28 Augustus 2010 - 19:55

Karin:

He Steven,

Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag, kerel! Groeten aan je paps, mams en zus van ons uit Amstelveen!

• 28 Augustus 2010 - 20:22

DE WORMERS:

Steven gefeliciteerd,Kusjes van Oma enOpa.Grtjes

• 29 Augustus 2010 - 10:35

Albert En Ilse:

hallo fam.mooie plaats,veel te zien fijn weekend, wat wil een mens nog.ik kijk vaak op google eurth en zie dan interessante beelden.groetjes.

• 30 Augustus 2010 - 09:14

Albert En Ilse:

hoi celina je bent toch geen bolletjes slikster.